DVD Čepin

U službi Čepina od 1888. godine

129. redovna godišnja izborno-izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Čepin će se održati dana 18. veljače 2017. godine (subota) s početkom u 18 sati u sali Hrvatskog doma, Kralja Zvonimira 105 u Čepinu.

DVD Čepin 12. studenog odradio je vježbu gašenja zamišljenih požara u krugu Tvornice ulja Čepin, u suradnji s djelatnicima tvornice.

 

8 godina je prošlo - heroji se ne zaboravljaju!

30. kolovoza 2007. - 30. kolovoza 2015.

10. rujan 2016. godine biti će upisan kao jedan od onih posebnih dana u povijesti DVD-a Čepin. Tog je dana pristiglo novo vozilo koje je značajno osuvremenilo vozni park Društva. Društvo je do tada posjedovalo autocisternu TAM iz 1980. godine (te godine je i kupljena), navalno vozilo DAF iz 1989. godine (kupljeno kao polovno vozilo 2007. godine iz Nizozemske) te kombi vozilo Renault Trafic (kupljeno kao novo vozilo) iz 2009. godine.

Ekipa DVD-a Čepin osvojila je 1. mjesto, zlatnu medalju i pehar na 2. otvorenom međunarodnom vatrogasnom natjecanju s ručnim zaprežnim vatrogasnim štrcaljkama na Memorijalu Franjo Bartolić u Petlovcu.

Četiri pripadnika postrojbe DVD-a Čepin uspješno su završila program obuke u Simulatoru plamenih udara Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije.

Izaslanstvo DVD-a Čepin prisustvovalo je zlatnoj misi vlč. Nikole Grgića, dugogodišnjeg župnika naše župne crkve Presvetog Trojstva u Čepinu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Vijesti